Blogg

11. jan, 2019

Hej Alla.

Kommer någon gång under detta år att avsluta min hemsida, 

Vet inte hur det blir med tibbar o hundar framöver, Är rätt tom, efter 12 år med tibbar och inget vill gå vår väg, så känns det rätt uppgivet Ledsen, Tusen Tack all som peppar o försöker  prata för oss / Mej, men just nu har jag inget självförtroende alls , Är Nog inte meningen att vi ska ha valpisar och få en egen linje att kunna vara stolt över,  Utställningar läggs på hyllan.

LiLi kommer INTE gå i avel, Humlan ska vi ev para  men det får tiden utvisa, 

Min kropp vill ju inte mitt bästa heller, går just nu på cellgifter , för mina leder , tränar för att hålla igång den.

SÅ nu vet ni vad som händer här , och varför hemsidag läggs ner , 

Man ska ju aldrig säga aldrig , men just nu är mina tibbar rena sällskapshundar och det är INTE fy det ska jag säga, finns inget bättre  än tibbar!!! 

Ha ett fint 2019 o Lycka till med allt ni tar er för medCool

 

1. okt, 2018

Hej Där Ute!

Har inte varit så aktiv här nu, Det händer så mycket runt mej med allt..Kroppen bråkat och jag fått nya mediciner, Mycket jobb o många goa vänner som varit här och hälsat på. En underbar sommar har vi haft, Tänk  va underbart  men  tråkigt med alla bränder o torkan !

PÅ hundsidan händer det inget, Vi får se om jag /vi fortsätter med detta med avel o utst. som det känns nu så ställer jag LiLi för sista gången nu i helgen i Sundsvall Ledsen och sen ger jag upp :( Trist men så är det, .

Så ev så avslutas denna sida i Dec. 

Ha en fin höst alla o va rädda om er!! HUJ!

29. mar, 2018

Tiden rinner iväg ,

Igår hämtade vi hem Alma Ledsen, Nu står hennes Urna här hemma, skönt att få hem henne till Påsk 3v sen hon somnade i mina armar, känns så konstigt att hon inte är här!! Fast jag känner henne bakom mej i sängen när jag sover.. så hon är här än.

Packar o fixar inför en Påsk i Husvagnen på Hede Camping. 

Ska på Stand Up i  kväll på Ip men i morgon styr vi bilen mot Härjedalen å Hede .

Önska alla en fin Påsk! 

 

19. mar, 2018

Mars är redan här , och det hänt en hel del här. 

Alma har fått sommna in Ledsen, Hon blev inte bra efter löpet denna gång och det slutade med en livmoderinflammation, 

Hon somnade in i mina armar den 7 mars på veterinärpraktiken i Bollnäs, LedsenDet är så tomt så tomt . på 7 månader har två fyrbenta vänner lämnat oss LedsenLedsen

10. feb, 2018

Så har tikarna dragit igång att löpa här hemma . mars/april skulle det ha varit men men . Jämthunden Moa började för 14 dagar sen så det va väl inget annat att vänta. 

Pga det så kommer vi inte att para Humlan detta löp, utan tar det på nästa löp. Det  blev helt fel i tiden för oss, vi ska bli farmor o farfar i april och vi måste finnas till där för dem, valparna skulle isf har kommit samtidigt o därför väljer vi att hoppa denna gång.