4. feb, 2014

Börjar likan nått!

Hej där ute!

Nu börjar det likna nått på denna sida.. plockar in mer eftersom.

Så stolt över mej själv, som fixat detta , men det va ju inte så svårt på denna sida Cool

Jaha, töserna åkt på skolan, gubben är i Hede för att fixa dit ett nytt förtält  , det va ju storm där uppe innan jul så vårt blåste sönder, tur säger jag att husvagen klarade sej för en av trallarna som tältet var fastskruvat i for iväg den också..

Ingen träning på gym idag utan bara prommisar med hundarna som jag kallar TW "tibbewalk".

Vi har bestämt att vi ska ha husvagen hemma denna sommar , så vi kan åka på lite mer utställningar,, vi har ju haft den i Orsa under sommaren men nu blir den hemma, gött det med Gilla

Ska sätta oss ner o kolla lite på när i tiden o vart det 'är utställningar.. Känns faktiskt bra nu.

Det var mycket neråt efter det att Elsa inte va dräktig denna gång,( hon miste ju sina förra gången).. det blir så jobbigt med allt då tycker jag, man tappar sugen lixom.

Men underbara tibbemänniskor har peppat o stöttat, så känns som att vi ger Elsa en chans till när nästa löp blir, vi vill ju så gärna ha en valp efter henne!

Jag kommer även lägga in lite om min vikt resa o träningen som jag gör här,

Jag har Artros o mjukleds reumatism å behöver träna och gå ner lite i vikt, så jag kan springa runt med tibbarna på utställning framöver Vinkar

Jag kommer att äta efter Lchf, fast inte fanatiskt ,men det är den kost jag läst om å som passar mej o mina leder bäst..

Ha nu en bra dag å va rädda om er där ute! Tjingeling!