22. mar, 2014

Vår i luften?

Vilken härlig lördagsmorgon Gilla

Sol o snön som kom tidigare är borta,

Beställde en vindruvsranka till växthuset idag, + en vingad benved , den busken har jag villat haft längen Lika så en Rönnspirea, Nu ska det bli ordning på trädgården igen, vi ska ju inte ha husvagen uppställd på Orsa camping denna sommar, vill åka lite på hundutställningar mm , det blir lite lugnare nu.

Vännäs är nog det längsta vi ska åka till , men gud så kul det ska bli, träffa goa tibbemänniskor!CoolCoolProvar ställa Messi o Elsa få se hur det går, bara kul att va med .

Var ut i tädgården å påtade lite nyss, va kul att det gror å spirar fast den nyss kom snö , ser ut som alla morsdagsrosor tagit sej i år med Cool

Det kliar verkligen i fingrarna nu, man vill sätta igång med att göra om å fylla på, byta ut å sätta nytt, Göra fler land , sätta buskar mm Ler stortLängesen jag hade denna lust till trädgård, den har legat i vila en lååååång tid, men nu jädrar!!

Kan va för jag mår bättre i kroppen också, träningen går bra, vikten går neråt sakta men jag har inte bråttom Vinkar

Så härligt att se Tibbarna ligga på bryggan, de längtar nog nu till sommaren o bord o stolarna kommer fram .

Gubbe åkte till Järpen igår lunch, han ska köra ett flyttlass hem hit åt Emil o Nina, de ska flytta hit till EdsbynCool, hyra grannens lägehet , där har Emil bott förr Vinkarinnan han flyttade uppöver Järpen,

Nu önskar jag alla som är in å tittar här en rikigt härlig Lördag!

kram på er!