27. maj, 2014

Tiden rinner iväg...

Hallojsa vänner!

Jösses va tiden sticker iväg, Hinner knappt lägga sej på måndagen så äre fredag direkt!!

Ja ha ja, här har man varit till Cypern en vända, Gud så skönt vi hade det!! Grabben Emil o hans Nina kom ner några dagar efter oss, så gött att få visa dem mitt smultron ställe :) Dom höll med CoolSå varmt å gött vi haft det sen vi kom hem, tills i lördags, jisses va snabbt det ändrade sej, från 30 grader o tropisk värme till 8 grader å nordan vindar!!!

Anmält nu till Vännäs, så vi sticker dit den 13/6 o kommer hem den 16/6. GUD va det ska bli kul !!! Träffa goa tibbemänniskor o bara ha det gött!!

Sen blir det Orsa för oss över midsommar .. ingen säsongs plats iår .. vill ha vagnen hemma för att kunna åka lite hit o dit ..Cool

Ingen jakt utställning för Moa .. 12 v  sprutan fattas, vi köpte henne när hon va 5mån , dumt av oss att inte kolla upp, men konstigt att de släppte in oss på förra utställningen??? Aja vi tar det i juli ist,

Full fart på IP , gubben skruvar trall o byter räcket på terassen vi poolområdet där, Jobbar i skogen på dagarna o där på kvällarna och i mellanåt här hemma..

Utbildningen via socialtjänsten går framåt, vi gjorde del 5 idag. nu är det sommar uppehåll så de tre delar som är kvar blir till hösten ..

Träningen på Ip går bra, mår mycket bättre i ryggen o axlarna, bara ett knä som bråkar med mej just nu. ..lite extra piller för det , å magen klappar ihop .. är det inte det ena så är det de andra..

Vikten går sakta ner, o midjemåttet också.. men jag har inte bråttom Coolkänns riktigt bra må jag säga !!

Nu önskar jag alla som är in å läser en trevlig kväll, Njut å ha det gött !

Tjingeling Cool