6. jun, 2014

National Dagen är här :)

Sveriges dag idag!!Cool

Startar den med grå väder, dimma över bergen hoppas solen värmer upp landskapet så vi får se solen Cool

Gubben fyllde år igår så vi firade han på Idrottsparken så vi kunde va tillsammans alla, Adde o Fia jobbade , vi passade på att gratta dom till Bröllopet också.

I morse gick vi en prommis med vovvsen gubben o jag, innan han åkte upp på Ip för att jobba lite , nu hoppas vi att vi kan städa hop där så poolerna kommer igång snart ..Vi åker dit senare igen å ska bowla o käka där med ungdomarna ,

Fixa nät runt hela tomten igen så vi kan öppna upp åt tibbarna, Messi kom ju på hur man hoppade över Blinkar,Blir skönt att ha hela gården igen för dem, just nu är det mina blomrabatter som råkar illa ut ;)

Pratade med vetten igår om Moa, vi upptäckte ju att hon inte fått sin 12v spruta??  vi ägde inte henne då utan hon va 5mån när vi köpte henne.. Ingen utställning i Alfta blev det för oss 1 juni ,, tråkigt nog :( Men nu till veckan så ska hon få det hon behöver, Då tar vi  nya tag, Alfta den 13 juli o Svenstavik den 3 aug. spännade så Cool

Steve ska fixa till vår Alfta bur så den passa i nya bilen, då får vi plats med alla hundar igen, :)behövs då vi ska åka runt på utställningar !!

Ha nu en bra dag alla o va rädda om er!