3. feb, 2015

Ny Månad...

Hej Hopp !

Så har vi gått in i februari månad.

Snö i massor har vi fått och det snöar än!! .. Steve ska försöka få hem skotern idag så vi kan köra upp spår till tibbarna på tomten.. lite svårt för dem ute nu..

Äntligen har goa lilla Ellen börjat löpa så till veckan blir det parning!!  Gud så spännade detta blir.. Bara hålla tummarna att det blir små tibbebeisar nu och att det blir en fin härlig liten tik till oss Hjärta

Det kommer hända mycket roligheter i vår här, Ett till barnbarn , vårt femte Coolkommer i april, förhoppningsvis tibbevalpar, och gubben och jag ska åka till Cypern 1vecka .. mitt i allt ihopa. hahahhaa tänk hur det kan bli.

Jag tränat i 4 veckor nu och det år jätte bra! Ryggen och kroppen mår mycket bättre!! håller mej från gulten o så gott det går kolhydrater någon form av light lchf Coolmår mycket bra just nu..

Det blir 3ggr på gym i veckan och ett träningspass "Krutgubbar o Pantertanter" Cool Gilla, känns bra när kroppen håller.. Har t om virkat en duk!! snacka om livskvalite!!

Vår stora tös flytta nu, klarar sej själv o fått lägehet. Känns tomt må ni tro. så konstigt att vi är bara 3 igen. men men .. vi har redan fått förfrågan på en ny placering, vi får väl se hur det blir framöver..

HA en fin fortsättning på denna dag som är tisdagen den 3 feb. kör försiktigt är ute och va rädda om er!

Tjingeling o HUJ!