27. sep, 2015

Veckans sista dag :)

Go kväll  i stugorna. Så va det söndag o vi summerar den gångna veckan.

Möten med Gävle o Brizad, alltid spännade å bra möten!

Krautgrubbar o Pantertanter körde jag på onsdagskvällen, så  härligt det är.

Har kört en Detox/kickstart c9 som det heter  det är foreverliving som har det, Kan verkligen rekomendera det. -2kg o 29,5 cm runt om på kroppen!! - 9cm på magen !!  kan knappt fatta detta. Pigg har jag varit o har tränat lite lätt, Prommisar så klart  med hundarna men det räknar jag inte eftersom det gör man  ju varje dag ändå. Trodde inte jag skulle kunna köra pantertanter men johoo da , ingen fara!! Fortsätter i C9 tecken, ultar shaken kan man inte va utan !!  Beroende framkallande ??? hummm , börjar funderar Ler stort

Trädgårdsmöblerna är inställda för denna sommar.. tänk  ja har knappt varit på bryggan denna sommar! Kallt o för mycket vatten , Lo har badat 2 gånger där . Tur vi har IP och poolen där som är uppvärmd!

Husvagnen är klar för vinter uppställning! Orsa klarar inte sej från oss denna vinter heller Ler stortBarn barnet Natalia ville sova i den innan vi drar iväg så vi hade tjej kväll där i fredags , jag , Lo o  Natte :) Mysigt värre Cool

Humlan o jag har börjat valpkurs idag va vi i kygelvallen o gick promenad, o testade sök, men huvva va det va hemskt!!  Blåbärs ris o pinnar o massa annat , Nä det va inte Humlans favvo kan jag säga . Sol o bra väder så men jösses va det blåste!! Min kropp ville inte va med på em , Hatar när det blåser!!!

Nu har vi gjort choklad bollar , (IP) som vi levererar imorgon , 20 pannacotta ska göras till nästa helg, Vi åker ju till Orsa då men jag får se till att dom är klar till torsdagkväll Vinkar.

Nu inte jag soffan o laddar för nya avsnitt av Bron.

Natti natti när det blir dags Cool