1. maj, 2016

Välkommen MAJ

God Morgon där ute !

Så lämnar vi April , som varit riktigt på viset tycker jag , kallt , sol , snö o regn . Nu kan det bara bli bättre,

Va rätt skönt att åka till Cypern en vecka när vädret va skit här hemma, men det hade nog varit skönt ändå ;)

Nu måste vi prioritera trädgården, ligger efter med den eftersom det varit minus grader o snö, Gräs mattorna måste krattas klart o Landen ska rensar å fyllas på, Dammen ska startas mm. idag ska jag så luktärtorna , sen tror jag mina fröer är sådda Cool, de andra sätter jag direkt på plats .

CoolElsa skendräktar o typ löper på samma gång, i morgon Måndag hämtar jag medicin till henne, fy va hon strular med sina löp , Nu är vetten helt klar med att det är hormon fel på henne, där av kan hon inte hålla valparna i magen Ledsen, så himla tråkigt för hon är ju super fin o go Hjärta, Blir det lika vid nästa löp så kastrerar vi henne !

Humlan busar med Moa , dom bara älskar varandra Hjärta, men snart har inte Humlan någe hår kvar på öronen Rodnar, urpälsad är hon också, så hur i hela friden ska jag kunna ställa henne i juni /juli?? .

Messi är bara för go Hjärtasom en lite nallebjörn, cool o lugn, lämnar mej inte . mer nu sen jag va på Cypern. Han ställs i sommar allafall ;).

Alma hon är sej likt hon, går här som den Drottning hon är HjärtaTänk att hon ska fylla 10 år i sommar!!  Inte klokt , lillgumman min Hjärta

Moa Hjärta, (jämthunden) tror hon är en tibbe Ler stort, tycker hon lugnat ner sej nu , hoppas det går bra till hösten nu o att hon inte är så rädd för karlarna ..

En lugn sista april här, Gubben jobbade på Idrottsparken då det va Rocken roll där o RED ROXX spelade, fullt ös o knökfullt var det där,jag åkte dit en sväng för jag tänkte jag skulle få hör dom, men då klev dom inte upp på scen förrän kl 23,00. så det va bara åka o hämta Lo som var hos Rickard o Ki, (hon stannade där efter vi varit där i grillat), Lugnt med raketer så det va inga problem för djuren här, våra hundar är inte så rädda för det men ändå .

Nu ska jag ta tag idag o börja med gräsmattorna, vill hinna en bit innan vi åker till Andreas o Sofia, dom hämtar hem hästarna idag :), så himla spännade !!

Ha en fin 1a Maj på er alla o va rädda om er ! Hjärta