11. jan, 2017

Januari 2017

Japp då har vi kommit 11 dagar in i januari! Alla helger är över, julen nedpackad för denna gång. Full fart var det denna julafton. många förväntansfulla ungar Cool.Jul dagen åkte vi till husvagnen så mysigt det va Cool. Nyårs afton va vi hemma, min kusin o hans sambo va här och åt med oss.

Nyårs dagen åkte vi till husvagnen o träffa goa vänner igen Cool.

Steve åkte till Järpen fredagen efter tretton dagen. -28 grader hade vi på morgonen men han åkte på em då det blivit varmare.

Lördag den 7 jan. Min pappa skulle ha fyllt 85 år men han lämnade oss för 18 år sen Ledsen saknar honom än!!Hjärta.

Elsa fyllde 8år Hjärta tänk va tiden går fort!! Det sista året har hon mått lite till o från Ledsen. . Hoppas på att detta år blir bra för henne!.

På em den 7 va det bandy, jag hade laddat hem och skulle se matchen via datorn för den gick i Uppsala. tibbarna ville ut så jag passa på att hämta in Moa från hundgården, eftersom jag inte ville hon skulle strula så tog jag kopplet på henne , Hon blir ju sååå glad när man hämtar henne så hon hoppa o studsa omkring och VIPS for jag i backen, kände på engång att jag bröt vä handled Ledsen, in och fick av mej klocka o ringar, ringde syrran o Lennart som kom hit,

5 t  senare va jag gipsad o på väg hem .. fyyy va onödigt men men sånt som händer!!, kunde varit värreVinkar.

Nu kämpar jag på men får inte använda fingrarna på minst 2v . Inte lätt att va en hänt men det går,, man löser det på olika sätt Ler stort.

En spännande vecka är det.. valpar ska födas på Tjo Nins kennel och vi väntar på en tikvalp därifrånCool. Håll tummarna nu!!,

Återkommer med mer info senare!