15. maj, 2017

Dags för uppdatering ;)

Hej där ute!

Nu va det ett tag sen jag va in o uppdaterade här men min dator gav upp och efter många om o men så fick jag använda gubbens dator Ler stort.

Det har ju hänt en hel del sen jag va in , började Januari med att bryta  vä handled . Moa blev så glad då jag hämtade in henne från hundgården, Hon hoppade och for runt mej o vips låg jag på backen med trasig handled ! Gips i 6v. Jag körde mina pass på IP ändå!!  Dom kan man inte va utan Vinkar 

Ulla Olssons foto.

 

 Den 12 januari föddes vår nya familjemedlem.

TjoNins Nima ( LiLi)

Ulla Olssons foto.

Mer om henne kommer under hundar .

Sen kom ju den årliga vecka 17 CoolMin semestervecka. 

Cypern förstås.

Bildresultat

Ewa Lindh o Jag drog iväg o tur va väl det!!  För här kom det så mycket snö att skolbussen fick ställas in!! Så svårt att fatta för oss om njöt i värmen Ler.

Ulla Olssons foto. Redan bestämt att vi ska dit nästa år också Cool.

Full fart är det på Idrottsparken , men så kul så kul :) Gå gärna in på deras hemsida så får ni se alla event som kommer framöver.

Husvagnen står fortfarande i Orsa men from sep, har vi campat klar där! Vi flyttar tillbaka till Hede i vinter sen får vi se hur vi gör framöver.

Ulla Olssons foto.

 Vi var dit i helgen och kollade in platsen vi bokat och köpte ett Spiketält som var till salu där :)  Så nu kan det snöstorma o blåsa bäst det vill i vinter Cool.

Så nu har jag väl kommit ikapp lite. spännade att se när jag skriver nästa gång Ler stortLer stort

Hade så längen Hjärta