16. maj, 2017

Fix o trix

Så var veckans enda tisdag härCool

Mulet o småkallt i morse. men från lunch blev det bättre i luften.

Fick tvätta mitt hemvirkade överkast för Messi blödde då jag hade klippt klorna Ledsen. Inte på en gång utan när vi va ut på prommisen så började han blöda.StackarnLedsenHjärta . Hur som så torkade överkastet ute Cool. Steve jobbar på IP idag för vi ska ner till Bollnäs och fixa pass på em . Han kom hem med alla förkläden som ska tvättas men dem vågar jag int hänga ut för nu hänger det regn i luften.

Tibbarna och jag åkte till Viksjöfors och handlade. tog en prommis efter en grusväg , så skönt när man har alla med att hålla sej på vägar som det inte åker bilar på!.

Humaln den tokfian tyckte inte vi var ute tillräckligt längen så hon ville ut igen. Hjärta

Ulla Olssons foto.

Ja då vi ska ut en vända till.. snart... 

Det känns lite bättre i kroppen idag, hoppas nu att det kommer värme !! Vill ju hinna klart i trädgården också!! Dammen är inte laddad o pumpen är inte ilagd i älven!!  Sent som 17 det!!

Skulle anmäla LiLi igår till Söderhamn, men tji fick jag!!!  för sent!!! Dom hade förlängt till den 17 sa de till mej men det va till den 13 /5

Provade att få efter anmäla men tji böner i burken!!  Det gick inteLedsenSuck. Men men vi får ha LiLi med till Leksand  och Alfta på träning ist...

Nu är det bäst jag gör oss klar för en lite kvälls tur! Hade!

Ulla Olssons foto.