10. jul, 2017

Alftas utställnings helg....

Så har denna helg passerat med mycket skratt o trevliga , goa , underbara människor o hundarHjärta.

På Lördag va det dags för Humlan att ställas. Vi var ner och satte upp tältet redan på fredags em/kvällen. Tittade in på campingen till Åsa o Lars Hillman som hade det så gött o mysigt, lite avens va jag allt men vi kan ju int campa så nära hemifrån Ler stort

Humlan badades under vilda protester, Tänk att hon ska va så "jollig" En fin o skön kväll va det. 

Lo hängde på ner på lördagsmorgonen. Elin o Tyra gjorde oss sällskap också, Tyras 1a skk utst som Unghund . Där fick hon Exc o 2a i unkl.fin fin kritik, blir så kul att följa henne  Grattis Elin o Annika till er goa tjej Hjärta

Elin Brindholm Jakobssons foto.

Sen va det dags för Humlan! Hon ville inte alls gå i ring o visa upp sej idag. Inte ens Annica Wahlström lyckades få igen henne Blinkar. Men ett VG fick hon allafall , det är jag så nöjd med eftersom hon va som hon var... Tok fia. ska vila henne nu och hon ska paras så får vi se sen!.

 

Grattis till alla er andra som det gick bra för , så himla kul o härlig gäng det är runt tibberingen!! Man blir stöttad o peppad som bara den NI är bara BÄST Hjärta.

När vi kom hem hade våra goa vänner från Vika kommit . Lars & Mia Norman med sina godingar till hundar . Det blev grillning o många skratt o hundprat förståsVinkar,

Söndag o nya utställningar. 

Först Ki o Ikarus VG fick han , som så många andra i den ringen, en Hård domare!

Mia o Maja också VG 

Sen va det Mias (lillsyrran) tur, Idun först Exc o CK . Lovis exc o CK.

Då fick David rycka in o gå, tog Lovis men det ville inte domaren Hahahahahan fick byta till Idun. LOVIS vann o fick certet ,Blev sen BIM! Idun knep R-certetGilla.

STORT GRATTIS !! Så kul att få va med en sådan här dag Hjärta

 

 

Maria Erikssons foto.

Så va det dags för Moa. Hon va hel stressad o galen från börja men lugnade ner sej men vi bestämde att Steve skulle gå med henne själ , mina händer skulle inte klara henne . Men så bra det gick för dem!!! 

Hon gick jätte bra o domarn fick mäta henne 56.5 cm Gilla. Fin kritik.

Ulla Olssons foto.

 

Ulla Olssons foto.

Husse så stolt HjärtaHjärta.

Tur jag anmälde Vinkar. Nu vilar vi till nästa utst. ev åker jag med LiLI till Märsta , Men nu njuter vi av denna helg !

Må så gott alla Hjärta