9. okt, 2017

Höst.

God morgon! 

Fattar inte va fort tiden går?! hinner knappt med, Men nu ska jag försöka skriva ifatt lite här, 

Saknaden är stor efter Elsa Hjärta 2mån sedan hon somnade in. 

Men det blivit så lugnt i vår flock nu , hon styrde nog den med järnhand , fast hon inte va äldsta hunden i flocken. Men ledsamt är det jue när en vän försvinnerLedsenHjärta.

Vi skulle ju iväg på en tur i samma veva , Humlan skulle paras, MEN hon avbröt sitt löp. Så det blev inget denna gång .. heller..

Vi gör ett nytt försök nu på näsat löp.

LiLi, ställdes i Högbo. 3a med Hp i valpklass , hon va så duktig, Hjärta

Ulla Olssons foto.

 

Humlan ställdes också men jag tänkte inte pga hon hade knappt någon päls, men men VG fick hon o det är jag super nöjd med Ler.

Vi bestämt att Humlan inte ska ställas mera, hon gillar det inte o då visar hon inte sej från sin bästa sida, men LiLi kommer vi ställa Gilla.

Adria husvagen står nu uppställd i Hede på campingen, blev så nöjd med spike tältet som Steve köpte, Bara lite fix o trix nu så är allt perfekt, Lika nöjd är vi med Polarvagnen , den kommer vi trivas i på utställningarna fram över Cool.

Älgjakten har börjat idag , lite oro i magen när det åker iväg,, Kommer Moa hem eller inteLedsenmycket varg i det området dom jagar.. suck.

Mycket event o jobb på Ip, kul kul är det :) passen jag håller i är fullbokade nästan varje gång, de vill att jag ska ha fler pass, men det hinner jag inte med just nu Ler stort

Nu tar jag tag i denna måndag, ska ut på prommis innan det kommer regn för det är så grått o mulet. HA det bäst o va rädda om er Hjärta